Gränslöst ger lokalt stöd

31.12.2017 15:36

Gränslöst har fortsatt och utökat vårt lokala stöd till behövande personer i Sverige.

Grundmöblering av lägenheter

Lokalt i Sverige har vi fortsatt möblera upp lägenheter åt Flyktingmottagningen och asylkommitén i Gävle/Älvkarleby när vi blivit tillfrågade. Vi grundutrustar lägenheterna med det viktigaste man behöver. Utrustningen består av bäddade sängar till alla som kommer, husgeråd till köket, lampor, soffa, bord, mattor och enklare möblemang. 

Under 2017 hjälpte vi tio familjer med utrustning till lägenheter.

Ledsagare för äldre

Vi har förfrågats och bistått med ledsagare vid två tillfällen där vi följt med och hjälpt äldre personer som skall till sjukhuset och är lite oroliga och mått bra av att fått en ledsagare med sig.

Flytt av bohag

Vi har tillfrågats och bistått vid en flytt av äldre, rullstolsburen person. Personen hade ingen möjlighet att klara av flytten på egen hand och saknade behöriga som klarade av att flytta bohaget. Vi på Gränslöst med god hjälp av Älvkarleby kommuns dagligverksamhet.
 

Utdelning av kläder till behövande

Vi har delat ut och skickat kläder till personer som har det ekonomiskt svårt att köpa in nya kläder. Vi har fått in ansökningar till vår hemsida och nått personer via sociala medier. Vi har även gett kläder och filtar till tiggande EU medborgare.
 

Ekonomiskt stöd till behövande

Gränslöst har haft möjlighet att bistå med visst ekonomisk bistånd till personer som har haft det särskilt svårt.
 
 
 

Kontakt

Gränslöst

granslost@hotmail.com

Stybbvägen 3
8514 32 Skutskär

073-836 3254

Sök på webbsidan

© 2013 All rights reserved.

Drivs av Gränslöst